PRISLISTA & INFORMATION

INFORMATION & PRISLISTA

Privatkunder kan betala sina behandlingar med kontanter, swish, kort, presentkort och onlinebetalning(KLARNA)

Företag som önskar våra tjänster kan begära offert och betala med faktura.

 

 

 

 

PRISLISTA:

 

 

Koppningsmassage 60 min - 730 SEK

 

Hot Stone Massage 75 min - 1 030 SEK

 

Svensk Klassisk Massage 30 min - 480 SEK


6-kort 30 min Svensk Klassisk Massage - 2 400 SEK 

12-kort 30 min Svensk Klassisk Massage - 4 800 SEK

 

Svensk Klassisk Massage 45 min - 630 SEK


6-kort 45 min Svensk Klassisk Massage -  3 150 SEK

12-kort 45 min Svensk Klassisk Massage - 6 300 SEK

 

Terapeutisk Massage 60 min - 750 SEK


6-kort 60 min Terapeutisk Massage - 3 750 SEK

12-kort 60 min Terapeutisk Massage - 7 500 SEK


Prislista gäller fr om 3 januari 2022

Essentiell OljeMassage

 

 

 

Denna massagevariant är unik eftersom denna anpassas helt utifrån vilket område man behöver hjälp med.

Massagen utförs med varm olja varvat med olika essentiella oljor för att hjälpa dig med just ditt problem/problemområde.

Oljorna hjälper till att förhöja effekten av massagen. 

 

Värk i nacke, axlar, skuldror eller rygg? 

Samlat på dig vatten i händer, knä eller fötter?

Problem med att varva ner & somna på kvällen?

Ja, det finns en olja för detta.

Det finns möjlighet att få en alldeles egen blandning i en "rollerflaska" anpassat helt utifrån vilket behov just du har.

 

 (finns inte med i bokningskalendern)

Svensk Klassisk Massage

 

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig

 

Massagen mjukar upp spända muskler och får din blodgenomströmning att öka vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också och har en lugnande effekt på nervsystemet. Efter behandlingen får du bra råd av din terapeut på enkla knep för att må bättre i din vardag.

Terapeutisk Massage

 

 

Hos mig kan du få en djupgående massagebehandling som motverkar muskelspänningar. Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga besvär eller behandla direkta problemsom onda axlar, nackspärr, ryggskott, trött rygg, ledbesvär, tennisarmbåge eller spänningshuvudvärk. Behandlingen är helt anpassad till dina behov och kan därför variera från gång till gång. I behandlingen använder jag fingrar och armbågar för att lägga ett tryck på den ömma punkten så att den tvingas släppa spänningen detta kombineras med aktiv stretch.

 

Har du ett stillasittande eller statiskt arbete? Kanske sitter du flera timmar framför datorn. Inom många yrkesgrupper idag får muskler jobba statiskt. Det kan vara att du står eller sitter i en viss position eller att du gör enformiga rörelser. Dina muskler i exempelvis rygg och nacke blir då spända och korta, vilket leder till att du får ont. Tillslut bildas triggerpunkter i muskeln som aktiveras om området inte behandlas eller får vila. När en triggerpunkt har aktiverats så strålar den ut i andra områden som armar och huvud. Detta kan bland annat leda till spänningshuvudvärk eller musarm.

 

Även personer som tränar mycket och vill ha hjälp med att mjuka upp musklerna och töja dessa har stor nytta av massageterapin.

 

Efter behandlingen är det vanligt att man kan få träningsvärk eller känna sig öm i musklerna. Detta är helt naturligt eftersom slaggämnen frigörs och vill ur kroppen. Därför är det viktigt att dricka mycket vatten efteråt.

Hot Stone Massage

 

En Hot-Stone massage med varma stenar är en mjuk och varm upplevelse som passar Dig om Du upplever vanlig massage som lite "hårdhänt". Stenarna som används värms upp i vattenbad och placeras noggrant ut på viktiga punkter på Din kropp. Det är en skön behandlingsmetod där de varma stenarna läggs ut över Din kropp samtidigt som Du masseras med de varma lavastenarna.

 

För att förhöja effekten använder jag mig av aromaoljor. Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning.Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och lämpar sig bra för Dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta Dig. Syretillförslen till musklerna ökar och den ökade blodcirkulationen hjälper också till att transportera bort toxiner (gifter) och avfallsprodukter från musklerna. När de ytliga musklerna slappnar av (med hjälp av värmen) kan man lättare massera de djupliggande musklerna med hjälp av de varma stenarna.

 

Hot-Stone massage är bra för Dig som:

har besvär med kramper, muskelspänningar eller knutor

behöver varva ner/är stressad

har mycket celluliter

har dålig blodcirkulation

vill ge Dig själv en total avslappning

 

Hot-Stone massage är inte lämpad för Dig som:

är gravid

har hjärtproblem

har svårinställd diabetes